שניצל סויה
300gr קמח
1/2 kg פולי סויה
מלח, פלפל, פטרוזיליה, אורגנו, פרורי לחם
לשים את פולי הסויה בהשרייה ללילה*
להרתיח את הסויה לפחות 3 וחצי שעות*
לסנן ולטחון במיקסר*
להוסיף את הקמח, מלח, תבלינים*
צריך להיות כמו בצק, אז להוסיף קמח אם לא נהיה בצק
לרדד על השולחן בעובי של כחצי סנטימטר עם קמח ולחתוך עיגולים בקוטר של פחות או יותר 10 ס"מ*
להרתיח את העיגולים בנגלות כ-4 דקות*
.להוציא מהמים רותחים ולהעביר אותם במים קרים*
,לייבש עם בד ולהעביר בפרורי לחם. כדי שיהיו יותר עמידים,עדיף להקפיא*
יכולים להיות במקפיא שלושה חודשים
No comments:
Post a Comment