Sunday, February 3, 2013

שניצל סויה


שניצל סויה

300gr קמח
1/2 kg  פולי סויה
 מלח, פלפל, פטרוזיליה, אורגנו, פרורי לחם


 לשים את פולי הסויה בהשרייה ללילה*
להרתיח את הסויה לפחות 3 וחצי שעות*
לסנן ולטחון במיקסר*
להוסיף את הקמח, מלח, תבלינים*

צריך להיות כמו בצק, אז להוסיף קמח אם לא נהיה בצק
לרדד על השולחן בעובי של כחצי סנטימטר עם קמח ולחתוך עיגולים  בקוטר של פחות או יותר 10 ס"מ*

להרתיח את העיגולים בנגלות כ-4 דקות*
.להוציא מהמים רותחים ולהעביר אותם במים קרים*
,לייבש עם בד ולהעביר בפרורי לחם. כדי שיהיו יותר עמידים,עדיף להקפיא*
יכולים להיות במקפיא שלושה חודשים



No comments:

Post a Comment