פאי לימון קל וטעים
מרכיבים:
בצק:
*250 גרם קמח תופח סוכר * 150 רם
* 1 ביצה גדולה
*100 גרם חמאהקרם לימון:
* חלמונים 4
* עמילן תירס (קורנפלור) 7 או 8 כפות
* 1 כוס מיץ לימון
* 1 1 / 2 כוס מים
* 6 כפות סוכר,או יותר,לפי הטעם
מרנגה:
* 6 חלבונים
* סוכר 4 או 5 כפות לכל חלבון
מרכיבים:
בצק:
*
* 1 ביצה גדולה
*
* חלמונים 4
* עמילן תירס (קורנפלור) 7 או 8 כפות
* 1 כוס מיץ לימון
* 1 1 / 2 כוס מים
* 6 כפות סוכר,או יותר,לפי הטעם
מרנגה:
* 6 חלבונים
* סוכר 4 או 5 כפות לכל חלבון
אני מוסיפה כף עמילן תירס וחצי כפית מלח
הכנה
הבצק:
הכנה
הבצק:
1) )הפעל את התנור על חום בינוני.
2) )משמנים וקמח Pizer, או תבנית בגודל דומה.כמו לפיצה
3) )בקערה גדולה, קמח וסוכר, מערבבים.
ממיסים את החמאה על אש נמוכה. השאירו במקרר עד שכבר לא חם אבל עדיין נוזל. מוסיפים את החמאה והביצה במרכז התערובת, ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. מניחים את התערובת על השולחן ללוש היטב. זה חייב להיות בצק אחיד.
לשים במרכז התבנית המשומנת , המשך למתוח אותו ביד עד שהוא מגיע להיות שווה בעובי בכל התבנית.
2) )משמנים וקמח Pizer, או תבנית בגודל דומה.כמו לפיצה
3) )בקערה גדולה, קמח וסוכר, מערבבים.
ממיסים את החמאה על אש נמוכה. השאירו במקרר עד שכבר לא חם אבל עדיין נוזל. מוסיפים את החמאה והביצה במרכז התערובת, ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. מניחים את התערובת על השולחן ללוש היטב. זה חייב להיות בצק אחיד.
לשים במרכז התבנית המשומנת , המשך למתוח אותו ביד עד שהוא מגיע להיות שווה בעובי בכל התבנית.
(4) לשים בתנור במשך 10 'עד 15', או עד שהבצק זהוב.
הסר ולתת לו להתקרר בחלון.
טיפ: אם הבצק מעט יבש או לא רוצה להתאחד, להוסיף 2 כפות חלב.
קרם לימון:
טיפ: אם הבצק מעט יבש או לא רוצה להתאחד, להוסיף 2 כפות חלב.
קרם לימון:
1) )בקערה גדולה, מיץ הלימון, את החלמונים מעורבבים, קורנפלור מומס במים מראש (ללא גושים)
והסוכרת התערובת צריכה להיות לא חמוצה ולא מתוקה מדי.
2) )מביאים אש נמוכה, תוך בחישה מתמדת, עד שרותח, ומסמיך, ואז להסיר מהאש. היא חייבת להיות קרמי.
3) )מורחים את קרם הלימון על הבצק ולתת להתקרר.
מרנגה:
1) )מניחים בקערה חלבונים , לטרוף אותם עם מערבל (מומלץ) עד "נקודת השלג" המפורסם. להוסיף קצת סוכר "בצורה של גשם," עד שיש מרנג לבן בוהק.
הערה: משהו חשוב מאוד לא לערבב את מרנג יותר מדי, אתה תאבד את כל האוויר שיש לו ויישאר נוזלי!
2) )מוסיפים את המרנג על פני השטח כולו של קרם הלימון.
עובדה: מרנג נעשית כאשר מרימים את הכלי זה אינו נופל, וכמובן כאשר שהסוכר נמס.
כדי להאיר את מרנג, להוסיף 2 כפות עמילן תירס.
לשים בתנור במצב "גריל" לכמה דקות עד שהשפיצים של המרנג כהים.
3) )מורחים את קרם הלימון על הבצק ולתת להתקרר.
מרנגה:
1) )מניחים בקערה חלבונים , לטרוף אותם עם מערבל (מומלץ) עד "נקודת השלג" המפורסם. להוסיף קצת סוכר "בצורה של גשם," עד שיש מרנג לבן בוהק.
הערה: משהו חשוב מאוד לא לערבב את מרנג יותר מדי, אתה תאבד את כל האוויר שיש לו ויישאר נוזלי!
2) )מוסיפים את המרנג על פני השטח כולו של קרם הלימון.
עובדה: מרנג נעשית כאשר מרימים את הכלי זה אינו נופל, וכמובן כאשר שהסוכר נמס.
כדי להאיר את מרנג, להוסיף 2 כפות עמילן תירס.
לשים בתנור במצב "גריל" לכמה דקות עד שהשפיצים של המרנג כהים.
No comments:
Post a Comment